Podcast Latest

Podcast mbesuk

  • Episode 71

    Kejadian 1 - Ben Spackman

    Wiwit Desember 20, 2017
  • Episode 72

    Symbolism lan Banjir ing Prajanjian Lawas - Paul Hoskisson

    Teka Januari 3, 2018
  • Episode 73

    Perang Missouri lan Surat Penjawab Liberty - David W. Grua

    Teka Januari 17, 2018

Mormon Sarjana nggelarake ing Sejarah Gereja

Meningkatake sinau babagan doktrin, sejarah, lan budaya LDS ing volume sing gampang-maca iki sing ngliputi kontroversi sing paling kerep dibahas babagan pitulas taun.

Penyumbang kalebu Richard Bushman, Steven Harper, Brant Gardner, Alexander Baugh, Ron Barney, Brian lan Laura Hales, Kent Jackson, Kerry Muhlestein, Mark Ashurst-McGee, Don Bradley, Paul Reeve, Ugo Perego, Neylan McBain, Ty Mansfield, H. Bailey

Podcast babagan Mormon Sejarah, Doctrine, lan Budaya (1)

Aja kantun episode!

Langganan LDS Perspectives Podcast liwat email lan njaluk pesen yen saben episode anyar wis dirilis.

Salah langkah liyane! Mriksa email lan klik link konfirmasi kita mung kongkon.