Podcast Latest

Podcast mbesuk

  • Episode 50

    Agama loro Prayer lan Pterodactyls - Steven Peck

    Wiwit Agustus 23, 2017
  • Episode 51

    Kajian Joseph saka Ibrani lan Kitab Abraham - Matthew J. Grey

    Wiwit Agustus 30, 2017
  • Episode 52

    Job (Im) sabar - Michael Austin

    Rawuh September 6, 2017

Mormon Sarjana nggelarake ing Sejarah Gereja

Meningkatake sinau babagan doktrin, sejarah, lan budaya LDS ing volume sing gampang-maca iki sing ngliputi kontroversi sing paling kerep dibahas babagan pitulas taun.

Penyumbang kalebu Richard Bushman, Steven Harper, Brant Gardner, Alexander Baugh, Ron Barney, Brian lan Laura Hales, Kent Jackson, Kerry Muhlestein, Mark Ashurst-McGee, Don Bradley, Paul Reeve, Ugo Perego, Neylan McBain, Ty Mansfield, H. Bailey

Podcast babagan Mormon Sejarah, Doctrine, lan Budaya (1)

Aja kantun episode!

Langganan LDS Perspectives Podcast liwat email lan njaluk pesen yen saben episode anyar wis dirilis.

Salah langkah liyane! Mriksa email lan klik link konfirmasi kita mung kongkon.