Podcast Latest

Podcast mbesuk

  • Episode 61

    Panik Keuangan lan Keuangan ing Kirtland - Elizabeth Kuehn

    Rawuh Oktober 25, 2017
  • Episode 63

    Pendahuluan Mormon Awal Liberty - Paul Reeve

    Wiwit November 1, 2017
  • Episode 64

    Sawise Gunung Meadows Massacre - Richard E. Turley

    Wiwit November 15, 2017

Mormon Sarjana nggelarake ing Sejarah Gereja

Meningkatake sinau babagan doktrin, sejarah, lan budaya LDS ing volume sing gampang-maca iki sing ngliputi kontroversi sing paling kerep dibahas babagan pitulas taun.

Penyumbang kalebu Richard Bushman, Steven Harper, Brant Gardner, Alexander Baugh, Ron Barney, Brian lan Laura Hales, Kent Jackson, Kerry Muhlestein, Mark Ashurst-McGee, Don Bradley, Paul Reeve, Ugo Perego, Neylan McBain, Ty Mansfield, H. Bailey

Podcast babagan Mormon Sejarah, Doctrine, lan Budaya (1)

Aja kantun episode!

Langganan LDS Perspectives Podcast liwat email lan njaluk pesen yen saben episode anyar wis dirilis.

Salah langkah liyane! Mriksa email lan klik link konfirmasi kita mung kongkon.