Podcast Latest

Podcast mbesuk

  • Episode 43

    The Genesis Group lan Ban Priesthood karo Anggota Genesis Group

    Teka Juli 5, 2017
  • Episode 44

    Kuliah ing Iman - Noel Reynolds

    Teka Juli 12, 2017
  • Episode 45

    Genre in the Bible - Ben Spackman

    Teka Juli 19, 2017

Mormon Sarjana nggelarake ing Sejarah Gereja

Meningkatake sinau babagan doktrin, sejarah, lan budaya LDS ing volume sing gampang-maca iki sing ngliputi kontroversi sing paling kerep dibahas babagan pitulas taun.

Penyumbang kalebu Richard Bushman, Steven Harper, Brant Gardner, Alexander Baugh, Ron Barney, Brian lan Laura Hales, Kent Jackson, Kerry Muhlestein, Mark Ashurst-McGee, Don Bradley, Paul Reeve, Ugo Perego, Neylan McBain, Ty Mansfield, H. Bailey

Podcast babagan Mormon Sejarah, Doctrine, lan Budaya (1)

Aja kantun episode!

Langganan LDS Perspectives Podcast liwat email lan njaluk pesen yen saben episode anyar wis dirilis.

Salah langkah liyane! Mriksa email lan klik link konfirmasi kita mung kongkon.